De afgelopen periode hebben jullie kennis kunnen maken met Enjoy en dan met name onze Enjoy Retreat welke plaatsvindt van 2 tot 10 november 2019. Inmiddels zijn alle pijlers van Enjoy voorbijgekomen en vanuit deze pijlers/ingrediënten/focuspunten (geef het een naam;)) is onze Enjoy Retreat ontstaan:

Enjoy Sport – Enjoy (healthy) Food – Enjoy Reizen – Enjoy Life

Een Retreat is natuurlijk bedoelt om jezelf even helemaal terug te trekken, te ontstressen en de batterij op te laden zodat je na een retreat weer met een fris hoofd je dagelijkse leven op kunt pakken. Onze retreat draait niet alleen maar om sporten, eten of luieren maar is een combinatie. Zoals jullie op onze website kunnen lezen, vinden wij de balans het belangrijkste. Wij willen op een ontspannen manier, zonder het al te zweverig te maken, lichaam en geest weer in balans krijgen. Zonder gezond lichaam geen gezonde geest én andersom.


Een Retreat is natuurlijk bedoelt om jezelf even helemaal terug te trekken, te ontstressen en de batterij op te laden zodat je na een retreat weer met een fris hoofd je dagelijkse leven op kunt pakken. Onze retreat draait niet alleen maar om sporten, eten of luieren maar is een combinatie.

-Suzy-

Wij zien onze retreat niet alleen als die 9-daagse reis vol sport, gezond maar vooral lekker eten, ontspanning en leuke activiteiten maar ook als een belevenis. Wij zijn zelf een jong gezin met een druk leven dus we weten maar al te goed hoe lastig het soms is om die balans in het leven vast te houden/ te vinden. Wanneer het mooie weer in Nederland echt voorbij is, organiseren wij onze eerste Retreat op Curaçao. Normaal gesproken gingen Mark en ik in november altijd zelf met vakantie om nog even niet aan de winter te hoeven denken. Dit jaar geen vakantie maar een nieuw avontuur waar wij enorm veel zin in hebben. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk en we zijn op dit moment druk in gesprek met verschillende partijen welke graag een steentje bij willen dragen aan onze Enjoy Retreat. Hierover later meer in ‘Vrienden van Enjoy’.

Zien wij jullie van 2 tot 10 november 2019? Wij kijken er naar uit om jullie te mogen verwelkomen op ons geliefde eiland Curaçao en jullie na 9 dagen met een glimlach op jullie gezicht, fit, uitgerust en met een lekker kleurtje weer terug naar huis te laten keren.

Enjoy Retreat Curacao Edition 

2 tot 10 november 2019