Enjoy Sport

Wij houden ervan om sportief bezig te zijn. Bij ons begon het vroeger allebei met een teamsport, voetbal bij Mark en handbal bij Suzy. Mark doet nog steeds aan (zaal)voetbal maar ik ben er persoonlijk nog niet zo over uit in welke helft het team het meest fanatiek is, de eerste, de tweede of toch de derde helft😉

Vroeger, toen we nog wat fanatieker in de teamsport, trainden we meerdere keren per week en speelden we in het weekend een wedstrijd. Tegenwoordig heeft teamsport ruimte gemaakt voor andere vormen van sport mede doordat je met teamsport aan vaste tijden gebonden zit wat met een drukke baan niet altijd handig is. Het begon bij mij een paar jaar geleden met hardlopen. Een klein rondje werd een groter rondje en uiteindelijk zijn Mark en ik met elkaar de weddenschap aangegaan om een marathon te gaan lopen, dat werd de marathon van Rotterdam in 2016. Het was een gevalletje ‘op de wenkbrauwen de finish over’ maar we hebben het maar mooi gedaan. Ikzelf hou wel van hardlopen maar een marathon is toch wel een heel ander ding. 42,195km loop je niet gemakkelijk zonder daar goed voor te trainen. Achteraf kunnen we dus ook wel stellen dat die training én voorbereiding beter had gekund.

Naast de marathon hebben we samen en met vrienden ook de nodige hardloopwedstrijden en mudruns gelopen en inmiddels het motto ‘het kan niet gek genoeg’ qua sport. Ik heb ooit eens gezegd dat ik nog een mudrun marathon wil gaan lopen, daar zal ik toch echt wel wat beter voor moeten gaan trainen. Sinds de komst van Fedde kan het sporten ook allemaal niet meer zo frequent als voorheen. Beiden proberen we naast wat uurtjes in de sportschool ook een gezellig burgerlijk wandelingetje om toch in beweging te zijn. We zullen jullie door middel van onze socials op de hoogte houden van onze sportavonturen.