Wat houdt onze RETREAT in?

Ok, we gaan dus op retreat maar wat houdt het nou precies in?

We gaan 4 tot 9 dagen (afhankelijk van de Retreat) gezond eten, sporten, rusten en met een leuke groep ook de nodige gezelligheid beleven. Je verblijf zal bestaan uit het uitoefenen van verschillende sporten, gezond maar vooral lekker eten en daarnaast bieden wij jullie ook de mogelijkheid om meer van de omgeving te zien.

Wat wij belangrijk vinden, is dat jullie wel het gevoel hebben dat niets moet en alles mag. We hebben een bepaalde programma’s vastgesteld maar het is absoluut geen verplichting om hieraan deel te nemen. Wanneer de rest van de groep zich in het zweet werkt met een workout maar jij hier geen zin in hebt en liever met een boek bij het zwembad ligt? Geen probleem! De sportieve activiteiten zijn voor alle niveaus, je hoeft niet perse overal reeds ervaring in te hebben. Wellicht is het juist leuk om eens iets te proberen wat je nog nooit gedaan hebt.

Voor wie is deze retreat bedoeld

  • Voor alleenreizigers, die toch graag bij een leuke groep aan willen sluiten
  • Voor twee vriendinnen/vrienden welke graag samen bij een groep aan willen sluiten
  • Voor iedereen die behoefte heeft om even uit het drukke dagelijkse leven te ontsnappen
  • Voor iedereen die houdt van gezond eten en sporten
  • Voor degene die graag op een toplocatie ontspannen en sportieve dagen wilt beleven

Oja, maak ook gelijk even kennis met onze trainers en influencers.

Twijfel of je voldoet aan bovenstaande criteria? Vanaf 18 jaar is iedereen welkom, maar bij vragen, schroom vooral niet om contact op te nemen. Het is ook mogelijk om de retreat exclusief alleen voor jouw vriendinnen/vriendengroep te boeken. Je geeft aan ons door uit hoeveel mensen het gezelschap bestaat en wij verzorgen de rest voor jullie.