WIE ZIJN WIJ?

We kunnen ons voorstellen dat je al overtuigd bent bij het zien
van het verblijf of de gedachte aan een ontspannen sportieve week in de
Caribische zon maar laten wij onszelf ook even voorstellen. Wie zijn wij?!

Wij zijn Mark en Suzy, beide 31 jaar en woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Met een roots in het Noorden van Nederland (Mark) en in het zuiden van Nederland (Suzy) zijn we uiteindelijk halverwege in Nederland gesetteld en sinds december 2018 een gezinnetje door de komst van onze zoon Fedde.

We hebben elkaar 10 jaar geleden leren kennen tijdens onze HBO stage op Curaçao, vandaar onze voorliefde voor dit eiland. Na het afronden van onze studie en na het opdoen van enkele jaren werkervaring, heeft deze voorliefde en een baanaanbod ervoor gezorgd dat we terug zijn gekeerd en van 2012 tot 2015 op Curaçao hebben gewoond. Dit zijn geweldige jaren geweest! Buiten een leuke baan, een leuk sociaal leven, hebben we fantastische reizen gemaakt door de gehele Cariben. We hebben ook een blijvend aandenken, onze trouwe viervoeter Bruce. Als puppy gevonden door Mark op Curacao, opgevangen en uiteindelijk met ons mee naar Nederland gegaan.

Het werk maakte het mogelijk om in 2015 terug te keren naar Nederland en hoewel het een moeilijke keuze was, hebben we toch besloten onze toekomst in Nederland verder uit te stippelen. Curaçao is en blijft altijd
ons tweede thuis. Buiten dat het echt voelt als ons tweede thuis, is het voor ons ook echt een plek om heerlijk tot rust te komen en te genieten van het altijd heerlijke weer wat wij in Nederland helaas vaak moeten missen.

De retreats welke wij hebben kunnen vinden, hebben veelal dezelfde basis: voornamelijk yoga en midfulness. Niet dat daar iets mis mee is, maar wij denken een retreat te hebben ontwikkeld welke toegankelijk is voor een grotere doelgroep maar met hetzelfde resultaat.

– Suzy

Vanwege het drukke leven wat onze leefdtijdscategorie leidt, merken wij dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een ontsnapping uit deze drukte. Het volgen van een retreat wordt steeds populairder. De retreats welke wij hebben kunnen vinden, hebben veelal dezelfde basis: voornamelijk yoga en midfulness. Niet dat daar iets mis mee is, maar wij denken een retreat te hebben ontwikkeld welke toegankelijk is voor een grotere doelgroep en met hetzelfde resultaat. Hierover later meer. Volgens ons heeft Curaçao de perfecte ingrediënten voor een geslaagde retreat: voldoende sportmogelijkheden, plekken waar je het gevoel van ultieme rust kunt ervaren en een heerlijk tropisch klimaat. Het feit dat wij het eiland, gezien onze tijd op Curaçao, op onze duim kennen maakt het de perfecte bestemming en zijn wij ervan overtuigd dat jullie na onze zorgeloze retreat het drukke Nederland weer helemaal aan kunnen.